Tijdelijk vrijblijvend GRATIS website concept

Extra Diensten

Naast het bouwen van websites zijn er andere services die ik kan bieden.

Dit kan zowel naast het bouwen van een website of afzonderlijk.

Logo Ontwerp

Ontwikkelen van bedrijfslogos

Ik kan bedrijfslogo's maken naar uw voorkeur. deze kunnen op de site getoond worden of apart worden besteld om voor andere doeleinden te gebruiken. 

 

 

Webshop

producten verkopen online

Ook zijn er mogelijkheden om producten op de website te verkopen. Omdat dit per bedrijf zeer verschilt is het belangrijk om eerst de mogelijkheden hiervoor te bespreken. 

Google Adwords

De gemaakte websites zijn organisch goed vindbaar op google. Dit komt omdat er gebruikt wordt gemaakt van Nederlandse servers. Google herkent dit en beloond dit met een betere vindbaarheid. Het is daarnaast ook mogelijk om Google Adwords te installeren en te onderhouden. Daarmee wordt de website als advertentie getoond aan een doelgroep naar voorkeur. Uit ervaring weet ik dat dit een tijdsintensief en kostbaar proces is. Het is zeker mogelijk om dit door mij te laten doen, maar mijn voorkeur gaat uit naar organische (kosteloze) vindbaarheid. 

Merk Aanvraag

Het registreren van een merk kan lastig zijn. Bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom worden continue merken gedeponeerd en dit kan een complex proces zijn. Een merk dient onder verschillende klasse geregistreerd te worden en het kan lastig zijn om de juiste te kiezen. Daarnaast is het erg belangrijk om volledig te zijn, zowel met de termen, klasse als de registratie zelf. Ik heb zelf meerdere merknamen geregistreerd en kan mijn weg goed hierin vinden. Ik kan de registratie volledig uit handen nemen zodat u zelf niet uren of zelfs dagen hieraan hoeft te verspillen.