Extra Diensten

Naast het bouwen van websites zijn er andere services die ik kan bieden.

Dit kan zowel naast het bouwen van een website of afzonderlijk.

Logo Ontwerp

Bedrijfslogo Ontwerp

Ik ontwerp op maat gemaakte bedrijfslogo's afgestemd op uw wensen. Deze logo's kunnen geïntegreerd worden op uw website of afzonderlijk worden geleverd voor diverse toepassingen.

silver iMac displaying color gradient
silver iMac displaying color gradient
blue and brown tote bag
blue and brown tote bag

Webshop

Online Verkoopplatform

Overweegt u producten online aan te bieden? Afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften kunnen we een op maat gemaakte webshop integreren in uw website. Laten we samen de specifieke eisen en mogelijkheden verkennen.

person using macbook pro on black table
person using macbook pro on black table

Google Adwords

Optimale Vindbaarheid op Google

Onze websites presteren uitstekend in organische zoekresultaten van Google, mede dankzij het gebruik van Nederlandse servers. Google herkent en waardeert lokale servers, wat resulteert in een verbeterde zichtbaarheid. Bovendien bieden we de optie om Google AdWords te implementeren en te beheren, waarmee uw website als advertentie verschijnt voor een geselecteerde doelgroep. Hoewel dit effectief kan zijn, vergt het zowel tijd als investering. Persoonlijk adviseer ik om de focus te leggen op organische vindbaarheid, wat een kostenefficiënte methode is voor duurzame zichtbaarheid.

orange megaphone on orange wall
orange megaphone on orange wall

Merk Aanvraag

Merkregistratie: Complexe Zaak, Deskundige Aanpak

Het registreren van een merk bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom is een uitdaging, gezien de continue stroom van merkdeposito's en de complexiteit van het proces. Elk merk dient te worden geregistreerd onder specifieke klassen, en het kiezen van de juiste kan een puzzel zijn. Volledigheid is cruciaal: van de gebruikte termen tot de klassenselectie en het registratieproces zelf. Met ervaring in het registreren van diverse merknamen ben ik goed gepositioneerd om u door dit traject te leiden. Laat de details over aan een expert en bespaar uzelf kostbare tijd.

shallow focus photography of quadcopter
shallow focus photography of quadcopter

Drone beelden

Drone beelden van uw bedrijf of onderneming. Perfect voor op uw website. U krijgt alle fotos zowel digitaal als op uw website.