Tijdelijk vrijblijvend GRATIS website concept

Over mij

Na eerst in de juridische wereld te hebben gewerkt ben ik tijdens mijn Master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Groningen een eigen bedrijf begonnen in het online ondernemen. Ik ben goed in het bouwen van websites en heb ik de afgelopen jaren veel geleerd van alle ins en outs.

Ook heb ik de afgelopen jaren veel geleerd omtrent SEO (Search Engine Optimization). Dit is eigenlijk het belangrijkste van een hele website, het zorgt er namelijk voor dat de website goed vindbaar is op Google. Daarbij is het bijvoorbeeld belangrijk hoeveel headers, javascripts en backlinks er op een website staan. Omdat dit toch een vak apart is zal ik je hier verder niet mee lastig vallen. 

Ik woon en werk nu in Zwolle en ben bereid een aantal klanten aan te nemen waarvoor ik websites bouw en onderhoudt. Ik vind het leuk direct in contact te staan met de degene waarvoor ik websites bouw en sta ook direct klaar om te helpen.

Vanuit mijn juridische achtergrond heb ik oog voor detail en kan ik ook bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van een gepaste Algemene Voorwaarden of Privacy-Verklaringen en deze vervolgens te vermelden op de website. 

 

Omdat ik het belangrijk vind om de juiste website voor u te maken kan ik ook even langskomen in Zwolle (en omgeving +-25km) om de wensen en mogelijkheden van een website te bespreken zodat ik de website ook alvast goed kan inbeelden. Het is ook mogelijk om dit telefonisch te bespreken.

Twijfel niet om contact op te nemen.

Daan Uneken