Tijdelijk vrijblijvend GRATIS website concept

Voordelen van een eigen website

Vindbaarheid

Iedereen Googled. Natuurlijk is het goed als potentiële klanten u kunnen vinden, hoe meer vraag hoe beter. Het gaat echter niet alleen om meer klanten. Een website geeft de mogelijkheid om ook uw huidige klanten op de hoogte te stellen, Zit uw agenda vol? Zet dat op de website en klanten zullen niet om de haverklap contact met u op nemen. Mochten ze contact met u willen opnemen, verwijs ze dan naar uw website. daar kunnen ze vervolgens een contactformulier invullen. Belangrijk voor de vindbaarheid is SEO (Search Engine Optimization). Dit dient voortdurend te worden bijgewerkt en zorgt ervoor dat de website beter vindbaar is op google (en blijft).

Betrouwbaarheid

Veel bedrijven doen hun inkoop van grondstoffen of goederen buiten of binnen Europa. Voor een binnen of buitenlandse leverancier geeft het meer zekerheid als de afnemer een website heeft waarop alle bedrijfsinformatie en activiteiten staan vermeld. Een duidelijk beeld voor Klanten, afnemers, aannemers en overheidsinstanties. Het is bijna ondenkbaar dat een bedrijf geen website heeft. het vertrouwen is daarom een stuk lager in bedrijven die niet online vindbaar zijn. Dit geld zowel voor klanten als voor overheidsinstanties zoals de belastingdienst. Een goede duidelijke website geeft vertrouwen en voorkomt wantrouwen. 

Rechtszekerheid

Verwijzingen naar uw eigen Algemene voorwaarden en Privacy-verklaring. Lees meer.

Diversiteit

Wellicht dat uw bedrijf in een opstartfase is of dat u al een website heeft. Om meer klanten te werven of om een nieuwe bedrijfsmogelijkheden te onderzoeken kan het verstandig zijn om bijvoorbeeld een 2e website te lanceren. Zo kunt u kijken of er überhaupt wel vraag is en/of er wellicht een gat in de markt is. 


Voordelen van WebsiteZwolle

Betrouwbare websites

Ik bouw voornamelijk overzichtelijke websites. Niet alleen omdat dit kosten bespaard en een hoop (onnodige) problemen voorkomt met de website zelf maar ook omdat dit een betere uitstraling geeft voor uw bedrijf. Een goede website is naar mijn mening een website die overzichtelijk, persoonlijk en duidelijk is. Het is niet nodig om lastige toepassingen in te voeren voor flitsend en futuristische website. Ik maak de website vertrouwd, simpel en overzichtelijk met een strak design. 

Vaste lage prijs

Het laten bouwen van een website kan heel frustrerend zijn. Google een webiste bouwer en de kosten lopen al gauw op. 2000 euro voor het bouwen van de website, 60 euro per maand aan online hosting kosten, 200 aan Google SEO kosten per maand en veel meer verborgen kosten. Wil je in contact komen? Dan moet je eerst online met een chat-robot praten of langs 4 verschillende personen van 3 verschillende afdelingen van de klantenservice. Verschrikkelijk. Zo gaat dat niet bij mij, ik ben persoonlijke betrokken bij jouw website en doe dit voor een vast laag bedrag per maand. Zo houden we het voor ons allebei leuk om te ondernemen. Bekijk prijzen

Direct Contact

U staat altijd in direct contact met mij. Vaak kan ik aanpassingen of instellingen direct voor u uitvoeren. Dit kan via alle manieren die u prettig vindt, zoals een belletje, een Whatsappje of een e-mail. Geen gezeur met klantenservices en contact met personen die niks van jou website afweten. Ik ben degene die de websites maakt en verdiep me daarom in jouw wensen. Dit maakt dat ik efficiënt kan werken omdat ik direct weet wat de bedoeling is en gemakkelijk websites en de informatie daarop kan aanpassen. Ik ben beschikbaar tijdens weekenden, vakanties en feestdagen. Ik neem mijn laptop overal mee naartoe en kan daarom direct van dienst zijn. Neem contact op.

Extra diensten

Naast het bouwen van websites kan ik op meer vlakken van dienst zijn. Denk daarbij aan het ontwerpen van logos, bestellen van bedrukte merchandise/visitekaartjes of het maken van drone-beelden, noem maar op. U kunt altijd vragen of ik een adres weet voor een bepaalde dienst of dat ik iets voor u kan ontwerpen/bestellen. Ik laat direct weten of dit lukt en maak direct een schappelijke offerte hiervoor. Omdat ik zelf al in alle vuilkuilen ben gestapt zorg ik ervoor dat jij dat niet doet.

Daarnaast heb ik een HBO-Rechten studie afgerond en heb ik een Master Privaatrecht gevolgd aan de Universiteit van Groningen. Hierdoor heb ik de kennis om bijvoorbeeld Algemene Voorwaarden of een Privacy-verklaring op te stellen voor jouw onderneming en kan ik hiernaar verwijzen op uw website. Het is ontzettend belangrijk om dit goed te regelen, lees hier waarom.  Ook kan ik bijvoorbeeld volledige merkaanvragen verzorgen zodat u zeker bent van uw eigen merk en bescherming hiervoor hebt.  Bekijk extra diensten.